5 Reden Om Jouw Bouwbedrijf Website Te Laten Maken in 2022

Een goede website voor een bouwbedrijf is erg belangrijk. Het is een visitekaartje voor opdrachtgevers en essentieel om door te groeien in de bouwsector. In dit artikel gaan we ontdekken waarom een goede bouwbedrijf website zo belangrijk is en waarom het verstandig is het door professionals te laten doen. 1. Eerste indruk voor opdrachtgevers Bij […]

Een goede website voor een bouwbedrijf is erg belangrijk. Het is een visitekaartje voor opdrachtgevers en essentieel om door te groeien in de bouwsector. In dit artikel gaan we ontdekken waarom een goede bouwbedrijf website zo belangrijk is en waarom het verstandig is het door professionals te laten doen.

1. Eerste indruk voor opdrachtgevers

Bij bouwbedrijven gaat het vaak om grote bedragen, soms zelfs héle grote bedragen. Hier is de eerste indruk nóg belangrijker dan bij bijna elke andere branche. Een goede website hoort direct de website bezoeker het gevoel te geven dat ze op de juiste plek zijn. Laat je vorige projecten zien in al hun glorie op je website? Krijgen bezoekers het gevoel dat ze je kunnen vertrouwen? Deze dingen zijn essentieel voor een succesvolle bouwbedrijf website.

2. Bouw vertrouwen met je website bezoekers

Zou jij je eigen bedrijf direct vertrouwen als je objectief naar je eigen website kijkt? Laat je bijvoorbeeld zien dat jij een autoriteit bent van je vak? En heb je mooie reviews op je website staan die bezoekers helpen je bedrijf meer te vertrouwen? Mensen willen anno 2022 meer zekerheid dan ooit voordat ze een aankoop doen, al helemaal wanneer het gaat om duizenden, tot tienduizenden, tot miljoenen euro’s.

Waarom zouden ze een bedrijf vertrouwen, wanneer het om zo veel geld gaat, als hun website niet eens in orde is? Veel bouwbedrijven laten hier te veel kansen liggen, hierdoor lopen al gauw honderdduizenden euro’s mis per jaar.

3. Je competitie heeft wel een professionele website

Kwaliteit is belangrijk, voor zowel personeel als materialen. Misschien weet je heel goed dat jouw bedrijf een betere service kan leveren dan je competitie, maar krijg jij de projecten niet omdat jouw competitie wel een professionele website heeft.

Een professionele website laat duidelijk zien wat je te bieden hebt, waarom ze jou moeten kiezen en bouwt vertrouwen met de bezoeker. Zelfs al is jouw service beter, en weet je dat jij een hogere kwaliteit levert, website bezoekers snappen dat niet goed als het niet wordt duidelijk gemaakt door de website.

4. De lat ligt hoger dan ooit

Zo veel competitie, en daarom zo veel mogelijkheden voor de consumenten. Uiteraard komen er veel factoren kijken wanneer het gaat om meer leads en klanten binnen te halen, maar een professionele website is belangrijker dan ooit. Bouwbedrijven worden steeds creatiever in het promoten van hun services, de lat ligt gewoon hoog, en deze zal blijven doorgroeien in de toekomst.

Het is belangrijk voor elk bedrijf dan ook, om op ten minste, hetzelfde level te zitten als de competitie. Ideaal zou zijn om overal een +1 punt op te hebben wanneer je het zou vergelijken; van kwaliteit, tot personeel, tot efficiëntie, tot een professionele website die meer hoogwaardige leads inbrengt.

5. Voorkom dikke boetes

In principe kan iedereen een website maken, je kan dit laten doen door je neefje of buurmeisje, maar voldoet deze wel aan de huidige wet en regelgeving? Net zoals bij bouwprojecten, kun je fixe boetes krijgen wanneer dingen niet in orde zijn. Zo kan je bijvoorbeeld bij overtreding van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) een boete krijgen ter waarde van van 4% van je jaarlijkse omzet.

Door alleen het niet juist instellen van een Cookie Banner die 3e partij cookies blokkeert, kan je ook al in de problemen komen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Belangrijk dus om dit op orde te hebben en jezelf heel wat geld te besparen. 

Conclusie

Wij bij ClickCity zijn een Website Design bedrijf dat jou graag helpt een professionele bouwbedrijf website neer te zetten, zodat jij meer hoogwaardige leads binnenkrijgt. Je kunt ons bereiken via 085 0041 951 of stuur ons een email via het email formulier hieronder. 

Ontdek Hoe Wij Jouw Bedrijf Kunnen Helpen

We helpen je graag met je nieuwe website en een strategie te vormen die bij jouw bedrijf efficiënter maakt en laat groeien. Vul gewoon even het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  bellene-mailen
  privacyverklaring*
  Lees Meer Informatie Over Onze Services Hier!
  Koendert Kellner
  3 min
  Deel Deze Blog
  Professioneel Webdesign & Development.
  Your Business Matters, Let's Build It Together.
  ©2022 | ClickCity Digital Marketing Agency B.V.