What We Do, Is What We Love.

Your Business Matters, Let's Build It Together.

Onze missie is de daadwerkelijke waarde en identiteit van bedrijven tot leven wekken en het www voor hen tot ten volle benutten.

Ons Verhaal

Veel bedrijven kennen anno 2022 de werkelijke kracht van een website niet. Een website gaat niet alleen om leads genereren.

Het gaat veel verder.

Wat een goede website hoort te doen is de connectie tussen jou & je bedrijfsidentiteit, en een nieuwe websitebezoeker te starten. Zie het als een goede start van een relatie.

Een website is hét centrale punt voor al je marketing en branding, dit is waar 9/10 keer mensen jouw bedrijf voor het eerst zullen ontmoeten. Waar je jouw doelgroep op de juiste manier wilt aanspreken en mee wilt verbinden.

Daarom is een goede, professionele website belangrijk.

Op dit gebied liggen kansen; heel veel kansen. Wij geloven dat ieder bedrijf uniek is, en dat een website dit op een unieke manier moet laten zien om die connectie te kunnen maken met hun bezoekers.

Wij zijn een jong creatief team, vol met nieuwe frisse ideeën en perspectieven. Wij benaderen elke nieuwe website project alsof we een nieuw meesterwerk maken en doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken.

Mocht je in contact willen komen met ons, voor een opdracht, te netwerken of omdat je gelooft dat je het team kan versterken, dan kun je naar onze contactpagina gaan en horen we graag van je!

Waar komt de naam vandaan?

ClickCity is de Stad van Clicks. De hele stad houdt zich bezig met zo veel mogelijk kwaliteitsleads te genereren. Gebouwen van verschillende groottes, die bedrijven van verschillende formaten weergeven met 1 doel; zo veel mogelijk kwaliteitsleads genereren om hun bedrijven te laten groeien.

Het Team

Koendert Kellner

Webdesigner & Eigenaar
Nanet Moesman

Nanet Moesman

Copywriter

Waarom ClickCity?

Wij luisteren

Ons doel met elk project is om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit doen we door goed te luisteren. Wij zorgen voor peace of mind tijdens het hele proces. Met gemakkelijke communicatie is ons doel om jouw project te realiseren dat keer op keer resultaten oplevert.

Verantwoordelijkheid

Mocht er een probleem optreden, dan zijn wij maar 1 telefoontje verwijderd. Je ons gewoon bellen en zal je altijd gehoord worden. Elk probleem zal met verantwoordelijkheid en resultaat worden aangepakt.

Creativiteit

Wij proberen out of the box te denken en zijn creatief in het ontwerp, de geschreven content en de gebruikerservaring
we gaan voortdurend nieuwe uitdagingen aan en verkennen nieuwe productiemethoden en -technieken. Wij zijn echte kunstenaars en uw project is ons volgende meesterwerk.

Eerlijkheid & Integriteit

We zijn een christelijk bedrijf dat eerlijkheid belangrijk vindt. We nemen elke stap met sterke morele waarden en integriteit. We liegen of bedriegen mensen niet om een project te krijgen en zijn transparant en betrouwbaar. We slapen 's nachts goed, wetende dat we ons door deze principes laten leiden.
Professioneel Webdesign & Development.
Your Business Matters, Let's Build It Together.
©2022 | ClickCity Digital Marketing Agency B.V.