Wat Kost een WordPress Website in 2022?

Wat kost een WordPress website in 2022? Dit is een vraag die we vaak krijgen, het antwoord op die vraag is dat het ligt aan de uiteindelijke website die jij wilt creëren. Of het een one page website is of een 20 pagina website die met API’s werkt, we helpen je graag. De gemiddelde kosten […]

Wat kost een WordPress website in 2022? Dit is een vraag die we vaak krijgen, het antwoord op die vraag is dat het ligt aan de uiteindelijke website die jij wilt creëren. Of het een one page website is of een 20 pagina website die met API’s werkt, we helpen je graag.

De gemiddelde kosten van een website kunnen gemakkelijk tussen de 3.000 en 50.000 liggen, maar dit is volledig afhankelijk van de details van het project. Neem vandaag contact met ons op, dan gaan we samen kijken naar jouw nieuwe website. 

Een ‘5 pagina website’

De standaard 5 pagina website, die bestaat uit de; home, over ons, services, blog en contactpagina, is een goede fit voor veel bedrijven. Met zo’n website geef jij, net als je competitie, genoeg informatie over wie je bent, wat je doet, waarom mensen jou moeten kiezen en hoe ze je kunnen bereiken.

De kosten voor een 5 pagina website kunnen ergens tussen de 1.500 en 4.000 euro liggen. Als het aan de andere kant niet uitmaakt wat de kosten van de website zijn, neem dan contact op met ons team, dan zorgen wij ervoor dat jij een fantastische website die werkt als een lead-genererende machine. 

Weet wat je wilt

De uiteindelijke kosten van jouw website, hangt af van wat jij precies nodig hebt. Als je je afvraagt wat de kosten zijn voor jouw website, maar je weet nog niet precies wat je wilt of nodig hebt, helpen we je graag om hier de juiste keuzes in te maken.

Dan kijken we samen wat je competitie doet, wat werkt, wat niet werkt en maken we op deze manier een schatting van de kosten. Wij helpen bedrijven door heel Nederland websites te creëren die betere resultaten opleveren dan die van de competitie. Neem vandaag contact met ons op en we geven je graag een gratis offerte.

Jij hebt een hoge kwaliteit website nodig

Als jij het ‘wow effect’ wilt geven aan jouw website bezoekers en jou helpt op te vallen, heb je een hoge kwaliteit website nodig. Dus wat kost een WordPress website nou in 2022? Als je een hoge kwaliteit website wilt, heb je customer stories & journeys, geoptimaliseerde SEO content, professionele UI/UX design en nog een paar dingen nodig. Een eersteklas WordPress website kan rond de 20k tot 50k zijn.

De daadwerkelijke kosten die bij een hoge kwaliteit WordPress website komen kijken kunnen nog hoger liggen vanwege alle wat erbij komt kijken. Een professioneel webdesign bureau beheert de website creatie kosten, zodat jij begrijpt waarom dit de uiteindelijke kosten zijn.

Wat kost het hosten van een WordPress website?

Nu is je website helemaal klaar, maar wat kost het hosten van een WordPress website? Er zijn veel antwoorden op deze vraag. De realiteit is dat de kosten €5 - €10 per maand kunnen zijn of €50 - €200 per maand, de daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid verkeer, opslagruimte en of je met CDN’s wilt werken.

Dure hosting komt zeker met voordelen, je weet zeker dan je website jaarlijk 99.99% van de tijd online is, de websitebeveiliging goed wordt onderhouden en jouw bezoekers een fijne ervaring hebben op de website door de snelheid.

De laatste stappen

Nu ‘wat een WordPress website kost in 2022?’ een antwoord heeft, is het tijd om aan de slag te gaan met je nieuwe website. Ons team weet wat de beste manier is om jouw WordPress website te optimaliseren voor website bezoekers en deze om te toveren tot betalende klanten. ClickCity staat vandaag voor je klaar. Bel ons vandaag!

Ontdek Hoe Wij Jouw Bedrijf Kunnen Helpen

We helpen je graag met je nieuwe website en een strategie te vormen die bij jouw bedrijf efficiënter maakt en laat groeien. Vul gewoon even het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  bellene-mailen
  privacyverklaring*
  Lees Meer Informatie Over Onze Services Hier!
  Koendert Kellner
  3 min
  Deel Deze Blog
  Professioneel Webdesign & Development.
  Your Business Matters, Let's Build It Together.
  ©2022 | ClickCity Digital Marketing Agency B.V.