Wat kost het laten maken van een B2B website?

Hoe veel kost het om het laten maken van een website voor je B2B bedrijf? Of je nou zoekt voor een one-page-website of een complexe website met 50 pagina’s, we zijn hier om te helpen. De gemiddelde kosten van een B2B website kunnen gemakkelijk tussen de €1500 en €75.000 liggen. De uiteindelijke kosten hangen sterk […]

Hoe veel kost het om het laten maken van een website voor je B2B bedrijf? Of je nou zoekt voor een one-page-website of een complexe website met 50 pagina’s, we zijn hier om te helpen.

De gemiddelde kosten van een B2B website kunnen gemakkelijk tussen de €1500 en €75.000 liggen. De uiteindelijke kosten hangen sterk af van verschillende factoren, dus geef ons een belletje en dan gaan we samen kijken naar jouw project.

Je nieuwe B2B website kosten

Wil je een nieuwe website voor je B2B bedrijf? Misschien om je projecten te laten zien of organisch nieuwe klanten te bereiken met SEO. Echter je budget is niet zo hoog als je zou willen, maar je competitie heeft wel goedlopende websites, en je weet zeker dat het jouw bedrijf ook gaat helpen. Als je een website goedlopende website wilt hebben om meer klanten te krijgen, dan is dat zeker mogelijk.

De kosten die komen kijken voor een B2B website kunnen sterk afhangen van de complexiteit van de website. De kosten van een simpele website kunnen oplopen tot €2.500 - €5.000. Als je niet geïnteresseerd bent in een complexe of een simpele 5 pagina website, laat ons dan weten wat je zoekt en dan zullen we jouw visie werkelijkheid maken.

Weet wat je wilt

Aan het einde van de dag hangen de kosten van je nieuwe B2B website af van wat jij precies nodig hebt. Als je wel een (nieuwe) B2B website nodig hebt, maar niet precies weet wat je wilt maken, neem dan even tijd om dit uit te vogelen.

Zodra je een duidelijk concept hebt, kan je ons een referentie website toesturen, dan sturen wij je een gratis offerte. Wij creëren B2B websites door heel Nederland, van simpele one-pagers tot complexe websites. Neem vandaag contact met ons op voor wat je ook maar wilt creëren. 

Je hebt een goede website nodig

Als je iets wilt maken dat je websitebezoekers het ‘Wow effect’ geven en jou helpen op te vallen, maak dan een website met hoge kwaliteitswaarde. Dus hoe veel kost het maken van een B2B website? Als je een hoge kwaliteit wilt, heb je een ontwerpteam, foto-editors, developers, goede hosting en andere dingen nodig. Een eersteklas B2B website kan rond de 20k tot 30k zijn.

De kosten voor het maken van een high-end website in Nederland kosten wel meer vanwege alles wat erbij komt kijken. Een professioneel webdesign bureau beheert de ontwerpkosten en development kosten van jouw nieuwe website, zodat jij uiteindelijk een fantastische website hebt die jou meer klanten oplevert dan je competitie.

De laatste stap

Nu je weet “wat de kosten zijn voor het laten maken van een B2B website?” is het tijd voor de volgende stap en bezig te gaan met je nieuwe website. Ons team weet hoe ze website moeten ontwerpen en developed die gemakkelijk worden gevonden op Google en hoe jouw website bezoekers worden omgetoverd tot klanten. ClickCity Webdesign helpt je graag bij je om jouw nieuwe website een realiteit te maken. Bel ons vandaag!

Ontdek Hoe Wij Jouw Bedrijf Kunnen Helpen

We helpen je graag met je nieuwe website en een strategie te vormen die bij jouw bedrijf efficiënter maakt en laat groeien. Vul gewoon even het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  bellene-mailen
  privacyverklaring*
  Lees Meer Informatie Over Onze Services Hier!
  Koendert Kellner
  2 min
  Deel Deze Blog
  Professioneel Webdesign & Development.
  Your Business Matters, Let's Build It Together.
  ©2022 | ClickCity Digital Marketing Agency B.V.