Wat kost het laten maken van een one page website?

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een one page website? De nummer 1 vraag die wij krijgen is “wat kost dat nou? Zo’n website?” De grootte van een website is misschien wel de belangrijkste factor van de uiteindelijke prijs. Een website hebben in 2022 is belangrijk, heel belangrijk zelfs. Een goede website […]

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een one page website? De nummer 1 vraag die wij krijgen is “wat kost dat nou? Zo’n website?” De grootte van een website is misschien wel de belangrijkste factor van de uiteindelijke prijs. Een website hebben in 2022 is belangrijk, heel belangrijk zelfs. Een goede website betaald zichzelf gemakkelijk terug wanneer die afgestemd is op jouw specifieke doelgroep. Hier is wat je moet weten.

Past een one page website bij jouw bedrijf?

Dat hangt er vanaf. Het kan een hele goede optie zijn wanneer je net bent begonnen met ondernemen of wanneer mensen direct je website intypen in de zoekbalk. Misschien staat je bedrijf al bovenaan in Google Maps, en willen mensen je website bezoeken voor wat meer informatie, dan kan een one page website een goede optie zijn.

One page websites worden steeds populairder. Sommige bedrijven hebben op hun website niet veel meer nodig dan een invulformulier en een belknop. Mocht je hoog willen scoren in de zoekmachine van Google, dan is het misschien verstandiger om een ‘gewone’ website te hebben.

Voordelen en nadelen van een one page website

Voordelen:

 • kost minder dan een ‘grote’ website
 • makkelijk navigeren voor website bezoekers
 • onderhouden van de website kost minder
 • (vaak) hebben one page websites een hogere conversiepercentage omdat alle bezoekers naar 1 plek worden gestuurd.

Nadelen:

 • Moeilijk SEO analyseren
 • Laadtijd kan langer zijn
 • Een website bezoeker moet heel lang scrollen
 • UX (gebruikerservaring) kan verwarrend zijn
 • Content delen kan lastig zijn voor bezoekers, ze kunnen maar naar 1 pagina verwijzen.

Website ‘laten maken’ prijzenlijst:

UI / UX Designer: €50/uur tot €150/uur

Content schrijver: €55/uur tot €105/uur

Website developer: €45/uur tot €130/uur

Website onderhouden: €35/maand tot €150/maand

Hosting: €5/maand tot €75/maand

Huur een professioneel webdesign bureau in

Of je nou een one page website nodig hebt, of een complexe 40 pagina website, een professioneel team inhuren die je hierbij helpt moet niet moeilijk zijn.

Een goed team inhuren die je met je nieuwe website helpt is belangrijk om ook daadwerkelijk resultaat te zien, zij helpen je namelijk de juiste woorden en visualisaties te gebruiken voor jouw doelgroep voor de beste resultaten. 

De kosten van een one page website in 2022 fluctueren erg per project, maar de kosten zijn wel redelijk betaalbaar, de kosten voor de meeste one page websites liggen ergens tussen de €750 en €4.000.

Vandaag nog contact opnemen

ClickCity Webdesign staat klaar om je te helpen bij het creëren van je nieuwe website. Van het creatief denken, tot het ontwerpen, tot het ontwikkelen, we zorgen er voor dat we een high-quality eindproduct afleveren dat jou de beste resultaten gaat leveren.

Mocht je vragen hebben of een one page website bij jou past helpen we je ook graag hiermee, geef ons vandaag nog een belletje! 

Ontdek Hoe Wij Jouw Bedrijf Kunnen Helpen

We helpen je graag met je nieuwe website en een strategie te vormen die bij jouw bedrijf efficiënter maakt en laat groeien. Vul gewoon even het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  bellene-mailen
  privacyverklaring*
  Lees Meer Informatie Over Onze Services Hier!
  Koendert Kellner
  2 min
  Deel Deze Blog
  Professioneel Webdesign & Development.
  Your Business Matters, Let's Build It Together.
  ©2022 | ClickCity Digital Marketing Agency B.V.